fbpx
Veikals

Saulrieta brauciens Jelgavā izgaismotās laivās

Produkts šobrīd ir izpārdots un nav pieejams

SKU: N/A Kategorijas: , ,

Apraksts

Vēlies skaisti un interesanti pavadīt vakaru? Pievienojies mums laivu braucienā pašā Jelgavas centrā, izgaismotās laivās!

Saulriets Jelgavā ir īpaši neaizmirstama pieredze, jo saulrieta laikā ir burvīga un noslēpumaina atmosfēra. Krēslas stundā Jelgava iemirdzas gaismās un veido kontrastu ar dabas radīto skaistumu debesīs.
Jelgavas saulrieta brauciens ir lielisks veids kā smelties mieru, uzlādēties un radīt kopīgas atmiņas!

Laivosim 2-4 vietīgās kanoe laivās sagaidīt saulrietu Pilssalas skatu tornī, bet pēc tam izbaudīsim Jelgavas nakts ainavas krāšņumu Driksā un Lielupē!

Lai baudītu saulrieta braucienu, nav nepieciešama pieredze laivošanā, jo brauciena maršruts ir viegls un piemērots arī iesācējiem un ģimenēm ar bērniem.
Šis aizraujošais piedzīvojums aizņems apmēram divas stundas, bet tie būs neaizmirstami skaisti mirkļi, kuros tev būs iespēja izbaudīt dabas gleznotās un izgaismotās pilsētas ainavas.

Brauciena garums: 6km
Pasākuma ilgums: ~2 stundas 15 minūtes

Atlaide* ar “3+ Ģimenes karti” -30%, ievadot kodu godagimene30
*atlaide netiek piemērota, ja samaksa tiek veikta ar dāvanu karti

SVARĪGA INFORMĀCIJA:
1) Brauciena dienā, līdz plkst. 12:00, saņemsiet informatīvu e-pastu no Ozolaivām (pārbaudiet arī spama kastīti)
2) Brauciens var tikt atcelts nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ vai ja nav pieteikušās vismaz 2 laivas!
3) Paredzēta atpūtas pauze Pilssalas skatu tornī, neliels dzēriens no mūsu puses nodrošināts, uzkodas jāņem pašiem, ja vēlas.
4) Ja brauciens tiek iegādāts ar bankas pārskaitījumu, un par neierašanos uz braucienu tiek paziņots mazāk kā 48h pirms brauciena, tad rezervāciju nav iespējams pārcelt uz citu datumu*.
5) Ja brauciens tiek rezervēts ar partneru dāvanu karti (Lieliska dāvana, Dāvanu serviss, Dāvanu sala) un par neierašanos uz braucienu tiek paziņots mazāk kā 48h pirms brauciena, tad dāvanu karte ir izmantota (tiek pieņemta) un rezervāciju nav iespējams pārcelt uz citu datumu*.

*Pilnie laivu brauciena atcelšanas/pārcelšanas noteikumi ŠEIT!